OM OSS

Från koncept till verklighet

Vi är specialister på visuell kommunikation, både i det lilla och det stora. Vi hjälper varumärken att förverkliga sina idéer och drömmar för att skapa den bästa varumärkesupplevelsen, oavsett var du möter din kund. Det betyder att vi har ett brett produkt- och tjänsteutbud som spänner över både digital och tryckt kommunikation. Och vi gör det med passion och kreativitet, med enkelhet och affärsmässighet.


Din partner inom visuell kommunikation

BrandFactory är Nordens ledande varumärkespartner inom visuell kommunikation. Vi erbjuder innovativa skräddarsydda lösningar, både digitalt och fysiskt: kampanj- och varumärkesbyggande material, reklam- och produktionsbyråtjänster, finansiella rapporter och börsprospekt, digitala och fysiska skyltlösningar, systemstöd, webbtjänster samt lager- och distributionstjänster.

Bland våra kunder hittar du företag och organisationer inom till exempel detaljhandel, finans, media, verkstadsindustri, transport och offentlig sektor. Produktionen sker i störst utsträckning i BrandFactorys egna anläggningar i Sverige.

Försäljning och marknadsföring sker från våra säljkontor runt om i Sverige och i Norge. Vi består av drygt 250 medarbetare varav merparten finns och verkar i Sverige.

Vi har ett mycket nära samarbete med vår partner BrandFactory Danmark.

Visuell kommunikation med oändliga möjligheter.