Offsettryckeri i Stockholm, och Göteborg

Hos oss på BrandFactory kan vi erbjuda offsettryck i våra anläggningar i Stockholm och Göteborg. Vi har Sveriges modernaste maskinpark och har lång erfarenhet av att hantera stora upplagor av offsettryck. Allt görs med stor precision och vi har själva kontroll över hela processen, från tryckplåt till färdig produkt.

Offsettryck är en uppskattad teknik som ger riktigt bra kvalité, oavsett vilket material som du väljer. Välkommen till oss för hjälp med allt från kundtidningar och böcker till reklamblad, broschyrer och förpackningar.

Vad är offsettryck?

I slutet på 1800-talet byggdes den första offsetpressen i England och den var konstruerad för att trycka på metall. Under 1900-talet utvecklades tekniken och började användes för framför allt tryck av papper och tidningar. Metoden är fortfarande mycket populär och särskilt användbar vid tryck av stora volymer.

Tekniken innebär att den färgburna informationen överförs från en tryckplåt, vanligtvis genom en gummiduk, till materialet som det ska tryckas på. Detta ger ett skarpt och rent tryck av hög kvalité och kan användas på allt från papper och trä till läder och metall.