Möt en medarbetare

Möt en medarbetare

En ny dag följs av nya möjligheter

Att vara projektledare på BrandFactory Inhouse är roligt och omväxlande. I min roll är samarbetet med kunder en stor del och det jag brinner för. Varje uppdrag har sina utmaningar. Med briefer som ska omvandlas till en plan och ett uppdrag som ska förstärka uppdragsgivarens varumärke och/eller kommunikation.

Det är utvecklande att få ta del av så många olika branscher och företag utöver sitt eget. Jag lär mig något nytt varje dag trots att jag varit här i många år, det är berikande.

Jessica Ramkloo
Inhouse - Project Manager

Möt en medarbetare

HÅLLBAR FÖRSÄLJNING, MED KUNDEN I FOKUS

Som person brinner jag för hållbar försäljning. För mig handlar det om att bygga en stark kundrelation genom att vara nåbar och tillförlitlig. Att vara nåbar och ha en hög tillförlitlighet skapar hållbarhet och det bidrar till ett hållbart företagande och ökar kundnöjdheten.

Det roligaste med att arbeta på BrandFactory är att vi alltid har kunden i fokus och att vi arbetar nära dem för att utveckla deras visuella kommunikation och skapa tillit.

Fredrik Älenmark
Sales Manager

Möt en medarbetare

FANTASTISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Mina arbetsuppgifter är utmanande och väldigt varierande. Vi har sådana möjligheter i företaget i dag, som ger mig fantastiska förutsättningar att hitta effektiva och kreativa lösningar. Att få utveckla dessa lösningar, som tillgodoser våra kunders behov, är det jag känner gör jobbet roligt och tillfredställande.

Nils Rozkalns
Project Leader Constructions

Möt en medarbetare

Ingen dag är den andra lik

En vanlig dag på jobbet är svårt att beskriva då ingen dag är den andra lik, men ett sätt att försöka beskriva en vanlig dag är att den är utvecklande, fylld med intressanta och roliga möten både med kunder och kollegor.

Det är väldigt stimulerande att i dialog med kunden arbeta fram lösningar samt en trygghet att veta att det alltid finns en hel uppställning med fantastiska och kompetenta kollegor fyllda med idéer och redo att stötta. Och framför allt, det ska vara- och ÄR roligt på jobbet!

Astrid Walfridsson
Key Account Manager

Visuell kommunikation med oändliga möjligheter.