Karriär

Bli en del av oss

Vi vill vara nummer ett i branschen och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi medarbetare som är öppna för nya möjligheter och förändring och naturligtvis en passion för våra kunder.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med en unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Att arbeta på BrandFactory präglas av roliga projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden. 

Vi är stolta över våra värderingar; Passion, Affärsmannaskap, Kreativitet och Enkelhet som genomsyrar vår verksamhet.


Är du vår nya Stjärna?

BrandFactory håller alltid utkik efter talangfulla människor med stor initiativförmåga och passion. Personer som kan driva oss ännu längre framåt i arbetet, än där vi var igår. Vi arbetar affärsmässigt, ansvarsfullt och i ett högt tempo varje dag för att överträffa våra kunders förväntningar.

Här hittar du våra utannonserade tjänster. Finns det ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Välkommen med din ansökan!

Här kan du som arbetssökande läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter för sökande till BrandFactory;

Är du vår nya stjärna?

Genom att skicka ditt CV samtycker du till att vi sparar dina uppgifter för berörd rekrytering. Din data och dina ansökningshandlingar kommer efter avslutad rekrytering att rensas. Här kan du som arbetssökande läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter för sökande till BrandFactory

​ ​

Ansökan

Jag accepterar villkoren

Hållbara människor

Vi är ingenting utan våra medarbetare. Att de utvecklas, mår bra och trivs är grunden för ett hållbart företag. För att kunna behålla kompetent personal och attrahera nya medarbetare arbetar vi utifrån en HR-strategi där arbetsmiljön-, ledarskapsfrågor och mångfald har en betydande roll.

- Marie Sellgren, HR-chef

5 anledningar till att arbeta på BrandFactory

  • Att alla har möjlighet att bidra till att utveckla vår verksamhet.
  • Våra värderingar är enkla att leva upp till.
  • Våra medarbetare – de gör hela skillnaden.
  • Kontinuerliga utvecklingsmöjligheter och utmaningar.
  • Miljön vi arbetar i är föränderlig, vilket gör varje dag spännande.
Möt en medarbetare

En ny dag följs av nya möjligheter

Att vara projektledare på BrandFactory Inhouse är roligt och omväxlande. I min roll är samarbetet med kunder en stor del och det jag brinner för. Varje uppdrag har sina utmaningar. Med briefer som ska omvandlas till en plan och ett uppdrag som ska förstärka uppdragsgivarens varumärke och/eller kommunikation.

Det är utvecklande att få ta del av så många olika branscher och företag utöver sitt eget. Jag lär mig något nytt varje dag trots att jag varit här i många år, det är berikande.

Jessica Ramkloo
Inhouse - Project Manager

Möt en medarbetare

Ingen dag är den andra lik

En vanlig dag på jobbet är svårt att beskriva då ingen dag är den andra lik, men ett sätt att försöka beskriva en vanlig dag är att den är utvecklande, fylld med intressanta och roliga möten både med kunder och kollegor.

Det är väldigt stimulerande att i dialog med kunden arbeta fram lösningar samt en trygghet att veta att det alltid finns en hel uppställning med fantastiska och kompetenta kollegor fyllda med idéer och redo att stötta. Och framför allt, det ska vara- och ÄR roligt på jobbet!

Astrid Walfridsson
Key Account Manager

Möt en medarbetare

FANTASTISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Mina arbetsuppgifter är utmanande och väldigt varierande. Vi har sådana möjligheter i företaget i dag, som ger mig fantastiska förutsättningar att hitta effektiva och kreativa lösningar. Att få utveckla dessa lösningar, som tillgodoser våra kunders behov, är det jag känner gör jobbet roligt och tillfredställande.

Nils Rozkalns
Project Leader Constructions

Möt en medarbetare

HÅLLBAR FÖRSÄLJNING, MED KUNDEN I FOKUS

Som person brinner jag för hållbar försäljning. För mig handlar det om att bygga en stark kundrelation genom att vara nåbar och tillförlitlig. Att vara nåbar och ha en hög tillförlitlighet skapar hållbarhet och det bidrar till ett hållbart företagande och ökar kundnöjdheten.

Det roligaste med att arbeta på BrandFactory är att vi alltid har kunden i fokus och att vi arbetar nära dem för att utveckla deras visuella kommunikation och skapa tillit.

Fredrik Älenmark
Sales Manager

Visuell kommunikation med oändliga möjligheter.